Spenat och fetaostomelett

Recept från Kronägg, spenat och fetaostomelett.
En välsmakad god omelett med potatis, spenat och fetaost

4 portioner
Tillagning ca 30 min

Ingredienser:

  • 4 st potatisar
  • 1 st gul lök
  • 150 g färsk spenat
  • 8 st ägg
  • 150 g fetaost
  • ½ dl oliver

kryddor:

  • ¾ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

  1. Skala och skiva potatis,  koka i ca 5 min tills de är mjuka. Häll av vattnet.
  2. Skiva lök, fräs den med potatis i smör eller olja i en stor stekpanna.
  3. Lägg i spenat i omgångar och låt den fräsa med.
  4. Vispa ihop 8 stycken ägg med salt och svartpeppar. Häll över i stekpannan och rör i omeletten.
  5. Stek tills omeletten börjar stanna på ytan. Smula över fetaosten och strö över hackade oliver.

Servera med en sallad.

Tips:


Detta receptet kommer från Kronägg. För fler recept med ägg, se deras hemsida ».

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *