Knäcke-bröd-pizza

 

knäckebrödpizza

En annorlunda pizza som du snabbt snor ihop. Så god med kombinationen päron, rödbetor och ost.

4 portioner
Tillagning ca 20 min

Ingredienser:

  • knäckebröd
  • 1 pkt passerade tomater
  • 1 lök
  • 2 päron
  • 4 rödbetor
  • 2 ost, mozzarella eller chèvreost

Gör så här:

  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Lägg brödet på en plåt med bakplåtspapper. Bred ett tunt lager med passerade tomater över knäckeplattan.
  3. Skiva lök, päron, rödbetor och ost och fördela jämnt. (Förkoka rödbetorna om du vill ha de lite mjukare, men annars smakar de bra med lite tuggmotstånd).
  4. Grädda i ugnen ca 10-12 minuter tills osten har smält.

Klipp eller skär pizzan och servera direkt.

Tips:


Ringla honung eller sirap över osten medan den är riktigt varm.

För fler recept på knäcke-bröd-pizza, se Leksands knäckebröds hemsida.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *